Something Interesting to Look at

in my head

Friday, February 24, 2012

22/02/12 Bina Insan Guru Semester 3

salam, hello readers~!
hari ini saya bgn pagi2, sbb nak pergi BIG kat SK Long Boh
yg rupenye dekat je
to tell you the truth sampai lah saat berada di dewan skola tu
ak blur nak bt ape mase BIG
sedih kan ak
nasib la tau bawa kete lagi, klu x pagi2, kreta x gerak

so, pagi2 tuh, ade senaman
then start ngan tongue twister
mase tulah dpt kumpulan
aku, azie, enun n didn menjadi faci utk kumpulan Ultraman, yg terdiri dari, ain, aina, liyana, amir, haikal, ikhwan
xtaula ak kan, ejaan betul cam ne

pastu explorace plak
bertepung2, bercat2, bebudak ni kene
haha

then berlatih balik buat persembahan utk majlis penutup
fun la buat kat sini
mungkin sebab berinteraksi bersama bebudak kot hehe
ade gak input yg ak dpt
and mmg enjoy la kan

video

Bubye~!
#1 gmbar2 lain blh tgk kat FB Geok Cher
#2 BLOG rakan faci
#3 gmbr plg atas dr Geok Cher juge

2 comments:

  1. syok la BIG kat bawah bumbung.ghuhuuhuh

    ReplyDelete
  2. relek la, edy, pasni korang lak berBIG tanpe burn2 ni...semua org adil kecuali kitorg nye BIG dulu je hahah

    ReplyDelete