Something Interesting to Look at

in my head

Friday, February 24, 2012

22/02/12 Bina Insan Guru Semester 3

salam, hello readers~!
hari ini saya bgn pagi2, sbb nak pergi BIG kat SK Long Boh
yg rupenye dekat je
to tell you the truth sampai lah saat berada di dewan skola tu
ak blur nak bt ape mase BIG
sedih kan ak
nasib la tau bawa kete lagi, klu x pagi2, kreta x gerak

so, pagi2 tuh, ade senaman
then start ngan tongue twister
mase tulah dpt kumpulan
aku, azie, enun n didn menjadi faci utk kumpulan Ultraman, yg terdiri dari, ain, aina, liyana, amir, haikal, ikhwan
xtaula ak kan, ejaan betul cam ne

pastu explorace plak
bertepung2, bercat2, bebudak ni kene
haha

then berlatih balik buat persembahan utk majlis penutup
fun la buat kat sini
mungkin sebab berinteraksi bersama bebudak kot hehe
ade gak input yg ak dpt
and mmg enjoy la kan

video

Bubye~!
#1 gmbar2 lain blh tgk kat FB Geok Cher
#2 BLOG rakan faci
#3 gmbr plg atas dr Geok Cher juge

23/02/12 Happy Birthday, Nana

salam, hello readers~!well, ini merupakan kawan skola aku lar
so, mase ondway nak g Ulu Legong hari tu
ak call die nak wish birthday dlm pkl 12 sumthing, tp sebelum 12.15mid la
so, call then nyanyi kat die happy birthday
tgh nyanyi tu, tibe2 satu kreta nyanyi skali
haha
of course suare kirey paling kuat sebb die sebelah ak
haha paling best, nana ingat tu pakyeah
eyelar, sape la lagi yg dgn ak kan
pastu satu kreta gelak...
and ak ckp kirey abg ak waakka
actually classmate
haha

so, nana happy birthday, have a blast~!
22/02/12 pulak merupakan birthday budak ni plak
Azzira, yg ni sebelum tu dah ingat dah nak wish
tp last minute g penang kan
lupe terus
tgh lepak mamak dlm pkl11 tu baru teringat
terus text die
hehe

so, zira, happy birthday~!!! :D

Bubye~!
#1 photos from facebook

Naskhah Cinta Rasulullah akan datang Mac 2012

salam, hello readers~!
todia aih!
kawan2 ak blakon dah skang!
blakon x ajak ak la ni wuwu :(
merajuk ngan hampa nih!
ni lah course mate ak watak utama kot, ala2 hensem gitu
classmatre ak heroin la kot... ayu kot! dah la yg tukang make up pun classmate aku
tudia.. talented lar bebudak nih~
abg ak pun ade! jadi watak jahat k0t~
haha
untunglar~
so, mari kita ramai2 tgu cite best nih!
kawan ak cameraman gak kot
entah! xtau da!Link

TRAILER pun ade. ak nak nangis tgk trailer nih hehe

Bubye~!

Thursday, February 23, 2012

23/0212 Dah makan Nasi? @ Domino's Seberang Prai



salam ,hello readers~!
seletah berakhirnya Bina Insan Guru pada pukul 2 ptg,
sedang melalui KBM n WJA, tibe2, pengurusi BIG tahan nak ckp sumthing
"jom pegi Domino's!?!, Din ajak" katanya
ak cam wtheck?
bile?
"pasni la!"
ko gila ape..
"betullah"
err ok~~
geok cher: nak pergi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

so, pkl 3.30 pm yg dijanjikan menjadi pkl 4 ptg bertolak
pergi ngan AlexT0 n WJA jer
kitorg nak g bt refleksi BIG nih
ko ade bt kat Domino's?
haha

tu pun mula2 goh n yna x nak g...
pastu ak pujuk baik punya kat goh, last2 g gak! yay!
n yna plak ternampak kitorg kat luar, tetibe nak ikut lar
mmg die bersiap dlm kete lar kan dengan muke x serupe org hidup mase nak g tu an haha

AlexT0 yg membawa, aku, Kirey, Ika, Goh n Yna meluncur dahulu sebab Din pergi hantar xsiment die and Kamal ade hal,
kami pun bertemu mereka di RnR Gurun bersama ahli kelas yg lain Kamal, Din, Mayam, Ainun n Azie
kate pengurusi BIG, ini merupakan trip kelas
eerrr what ever lah kan...


sampai kat Domino's ni, dalam pkl 7 gaklah
so, sampai, order2, makan2, refleksi2, perbicangan2
n satu Domino's hingaq ngan kami jer haha
maklumlah kecik je Dominos' ni
lapas dah makan tu, kitorang proceed Sunway Carnival Mall
kat depan Domino's je pun....
mentekaki jer :P

masuk situ pusing2 sampai pening x tau buat ape.....
last2, aku, ainun n ika g karok...
tapi ade gak la yg masuk

pastu lepak mamak sebelah Domino's tadi
sembang2, discuss2, golek2, main cctv, main ekspresi, aku culik2 skit megi goreng kamal haha
ingat nak tgk movie@tdo dlm movie or g Ulu Legong, kolam air panas...

last2 g kolam air panas tu
rendam2 kaki, buat hingaq sbb main game senduk,ketang,burger
and then set off balik
after that, exchange driver
Din bawa AlexT0
and din asyik ckp: "kalau kete capix...." sampai ak penat dgr :(
ak stay up sambil sembang n nyanyi2 bersama din
utk keep awake

samapai kat rnr gurun sambung tdo
and ak xley tdo langsung huhu
sampai maktab pkl 7 pg n g klas pkl 10
haha

Bubye~!
#1 first two photo from Geok Cher
#2 pasni nak hire Din hadi driver ak lar
#3 writing did not really come back so, bahasa pun x best n campur2... :(
#4 third fourth photo from Ainun

24/02/12 when fever comes

salam, hello bloggers
dah lame dah rase nak demam, last2 smalam agak kecundang juga
tapi x teruk la
cume ade flu skit
pening2 langau~
berat kepala....
tapi rum8 lagi teruk la
ade sakit kepala sume
ak ok skit dah kot skarang....
still, penghuni C114 are not well now :(

Bubye~!
#1 Get well soon